Werken voor Horst aan de Maas

#SameGoanVûrGröts. Onze slogan vertelt in 1 woord waar Horst aan de Maas voor staat. Gröts werken we aan organisatieontwikkeling, investeren we in onze collega's en zorgen we ervoor dat we 'van buiten naar binnen' werken voor onze inwoners. Nieuwe manieren van werken horen daarbij. Horst aan de Maas timmert hard aan de weg. Zo werken we samen aan een gezonde, duurzame en ondernemende organisatie. Daar vertellen we je graag over in een persoonlijk gesprek.

Dit is wat wij doen. Wat doe jij?

Stages

Zoek je een stageplaats? De gemeente investeert graag in jou als stagiair. Jij bent onze toekomstige collega! Volg je een mbo-, hbo- of universitaire opleiding? Kijk dan op Banenplein Limburg of we een stageplaats voor jou hebben. We bieden ook mogelijkheden voor afstudeerprojecten en -onderzoeken. Onze mbo-stageplaatsen staan ook op stagemarkt.nl.

E-mail sturen

Is er op dit moment geen stageplek die aansluit bij jouw opleiding, wensen en stage-eisen? Stuur dan een e-mail naar gemeente@horstaandemaas.nl met als onderwerp 'Stage'. We reageren binnen 5 werkdagen op je e-mail.

  • Wie ben je? Stel jezelf voor.
  • Waarom wil je stage lopen bij ons?
  • Wat zijn jouw sterke punten vergeleken met een andere stagiair?
  • Welke opleiding volg je en in welk leerjaar zit je?
  • Aan welke eisen moet jouw stage voldoen?
  • In welke periode wil je stagelopen en hoeveel uur per week?

Ambities

We willen een wendbare overheid zijn: ondernemend, duurzaam en gezond. Daarin mag je als medewerker het verschil maken. In Horst aan de Maas staat de ontwikkeling van iedere medewerker centraal. Ons ultieme doel is het verschil maken voor onze inwoners.

Over Horst aan de Maas

Een tikje verlegen, bescheiden en nuchter. Harde werkers, die weten wat ze hebben bereikt. Maar soms nog te weinig stilstaan bij hoe bijzonder dat eigenlijk is.

Horst aan de Maas is geboren op het snijvlak van veen, zand en klei. In de afgelopen 100 jaar is Horst aan de Maas uitgegroeid tot een van de meest welvarende en gelukkige gemeentes van Nederland. Misschien zelfs wel van de wereld. En dat hebben we te danken aan onze grootouders. Zij hebben Horst aan de Maas getransformeerd. Van slechte grond naar agrarisch koploper van de wereld. Hoe? Door samen aan te pakken. Met vindingrijkheid en hard werken.

Wij zijn aanpakkers. Samen zorgen we ervoor dat we toewerken naar een gezonde, duurzame en veilig samenleving. Waarin we met elkaar leven, wonen en werken. 16 hechte dorpen met trotse inwoners. Waar het fijn is om op te groeien. En waar je gezond en gelukkig oud kunt worden. Nu en in de toekomst.

Meer zien van onze gemeente? Maak kennis met ons!

Als u deze video bekijkt, accepteert u de voorwaarden en de privacyregels van Youtube.