Toegankelijkheid

Iedereen moet de website van de gemeente Horst aan de Maas gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. De gemeente Horst aan de Maas werkt er hard aan om te zorgen dat haar websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Hiervoor volgen we de richtlijnen van de overheid. Zo is de website voor iedereen toegankelijk.

De toegankelijkheidsverklaring is bijgewerkt op 8 september 2020. De volledige technische toegankelijkheidsverklaring staat in het overzicht toegankelijkheidsverklaringen gemeente Horst aan de Maas.

Verbeterpunten

Deze website is gemaakt volgens de regels. De website is nog niet getoetst aan de regels voor toegankelijkheid. We toetsen de website in 2022.

Nog niet alle informatie die we via horstaandemaas.nl aanbieden is voor iedereen digitaal toegankelijk. Sommige pdf-documenten zijn bijvoorbeeld niet digitaal toegankelijk. We zoeken hiervoor naar oplossingen.

Feedback en contactgegevens

Iedereen moet de website van de gemeente Horst aan de Maas gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. 

Probleem?

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Kunt u iets niet goed gebruiken of lezen? Geef het door via gemeente@horstaandemaas.nl. Zet in uw e-mail de link naar de pagina op de website waar u het probleem vond. U krijgt binnen 5 werkdagen van ons een reactie.

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over de oplossing of over hoe we uw vraag of opmerking hebben behandeld? Dan kunt u een klacht indienen.

Toegankelijkheidsverklaringen gemeente Horst aan de Maas

In een toegankelijkheidsverklaring laten we zien hoe het staat met de digitale toegankelijkheid van een website. In het landelijke register van toegankelijkheidsverklaringen staan alle toegankelijkheidsverklaringen van de gemeente Horst aan de Maas.