Over deze website

We doen er alles aan om de website actueel te houden en te zorgen dat er juiste informatie op staat. Komt u toch iets tegen dat niet klopt? Heeft u tips hoe het beter kan? Dan vinden we het fijn als u ons dit laat weten.

Stuur een e-mail naar webredactie@horstaandemaas.nl.

Copyright en hergebruik van gegevens

Wilt u tekst op deze website hergebruiken? Dat mag als u er een duidelijke bronvermelding en datum bij zet. Als de gemeente zelf tekst van een andere partij gebruikt dan zetten we dat erbij. U moet dan zelf aan die partij vragen of u de tekst mag hergebruiken.

Wilt u beeld, logo’s, campagnematerialen of slogans hergebruiken? Neem dan eerst contact op met de gemeente.

Webformulieren en DigiD

Voor sommige webformulieren moet u inloggen met DigiD. Met DigiD identificeert u zich digitaal, net zoals u zich aan de balie persoonlijk met uw identiteitsbewijs identificeert. Wij gaan ervan uit dat u veilig met uw eigen gegevens omgaat. Geef bijvoorbeeld nooit uw DigiD aan iemand anders.

Vindt u het lastig om met DigiD in te loggen? Of een webformulier in te vullen? U kunt hulp vragen bij de vrijwilligers van Synthese en STAP. Dit is gratis. Maak een afspraak via stap5961@gmail.com of bel met Synthese: 077 – 397 85 00. U kunt ook de gemeente bellen. We bepalen dan samen met u hoe we u het beste kunnen helpen.

Archief website

Op Archiefweb.eu kunt u alle informatie die op de website van de gemeente heeft gestaan terugvinden. Als u de informatie van een bepaalde dag wilt zien, kiest u die dag in de kalender.