Gratis persoonlijk advies isoleren woning

Is uw woning slecht geïsoleerd? En wilt u in uw woning gaan investeren? Bijvoorbeeld door uw woning te isoleren waardoor u energie bespaart? Of zelfs helemaal van het gas af? Dan kunt u misschien 1 van de 175 gratis persoonlijke adviezen krijgen.
Wilt u eerst aan de slag met kleine maatregelen die weinig kosten? Dan is een gratis gesprek met een Warmmaker iets voor u.

Energieprestatieadvies

Het persoonlijke advies voor het isoleren van uw woning heet ook wel een energieprestatieadvies (EPA). De EPA-adviseur bekijkt uw hele woning, dus de binnenkant én de buitenkant van de woning. En kijkt bijvoorbeeld naar de isolatie van muren, glas, dak en vloeren en ook de aanwezige installaties. U krijgt daarna een adviesrapport met een persoonlijk energieadvies voor uw hele woning. In het rapport staat:

  • hoe energiezuinig uw woning nu is;
  • hoe u minder energie verbruikt;
  • wat eventuele isolatiemaatregelen kosten;
  • welke subsidies, leningen en andere regelingen u kunt aanvragen;
  • hoe lang het duurt voordat u de investering terugverdient.

Voor wie?

Hoe werkt het?

Krijgt u 1 van de 175 gratis persoonlijke adviezen? Dan neemt Prosperos BV contact met u op. Dit is een officieel adviesbureau voor energieprestatieadviezen waarmee de gemeente samenwerkt. U bereidt samen het bezoek van de adviseur voor.

Na het bezoek krijgt u het rapport. De adviseur belt u daarna om het rapport met u te bespreken.

U krijgt alleen het advies gratis. Gaat u daarna aan de slag in uw woning? Dan betaalt u zelf de kosten voor de isolatiemaatregelen.