Bezoek en afspraken op het gemeentehuis

De gemeente volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid vanwege het coronavirus.

Iets afhalen

U kunt alleen zonder afspraak terecht als er iets voor u klaarligt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe ID-kaart of rijbewijs moet ophalen. Dit kan tijdens openingstijden.

Maak een afspraak

Moet u persoonlijk iets regelen aan de balie? Maak dan eerst een afspraak via de website.

Regels in het gemeentehuis

  • Was uw handen als u het gemeentehuis binnenkomt. Dit kan met de gel of spray die voor u klaar staat.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers in het gemeentehuis.

Regelen via website

  • U kunt veel zaken via de website regelen. Kunt u iets digitaal regelen? Regel het dan digitaal. Heeft het spoed en kunt u het echt niet digitaal regelen? Bel ons: (077) 477 9777.
  • U kunt digitale documenten uit ons archief of bestemmingsplannen opvragen. U kunt geen papieren documenten of bestemmingsplannen bekijken.
  • (Ontwerp)bestemmingsplannen en (ontwerp)wijzigingsplannen die in procedure zijn kunt u bekijken op Ruimtelijkeplannen.nl en Officielebekendmakingen.nl. (Ontwerp) uitgebreide omgevingsvergunningen die in procedure zijn kunt u bekijken op Officielebekendmakingen.nl. Kunt u het echt niet digitaal inzien? Bel ons: (077) 477 9777

Niet fit? Blijf thuis!

  • Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? En heeft u een afspraak bij de gemeente? Dan vragen wij u vriendelijk om uw afspraak af te zeggen en later een nieuwe afspraak te maken. 
  • Heeft uw afspraak geen haast? Zeg uw afspraak af en maak later een nieuwe afspraak. Zo maakt u ruimte voor mensen voor wie een afspraak wel haast heeft. 

Afspraak afzeggen

Huisbezoek

Heeft u binnenkort een afspraak met een medewerker van de gemeente? Dan voeren we het gesprek als dat kan via de telefoon of videobellen. Als het nodig is, komen we bij u thuis op bezoek.