Overzicht financiële regelingen

Overzicht van financiële regelingen voor ondernemers.

Met deze regelingen kunt u bijvoorbeeld inkomensondersteuning krijgen of tegemoetkoming in uw loonkosten. Ook maken de regelingen het makkelijker om geld te lenen voor uw bedrijf. Denk ook aan gewone regelingen waarmee overheden en organisaties bedrijven ondersteunen.

Hulpmiddelen voor meer overzicht

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft een subsidie- en financieringswijzerexterne-link-icoon gemaakt. Hiermee kunt u snel zien welke regelingen er voor u zijn. 

Overzicht steun- en herstelpakket Rijksoverheidexterne-link-icoon

Overzicht regelingen gemeente

Terugbetalen Tozo-lening

Heeft u een lening aangevraagd via de Tozo-lening? Dan begint u op 1 juli 2022 met aflossen.

Provinciale regelingen

U kunt misschien ook subsidie aanvragen bij de provincie Limburgexterne-link-icoon. Denk aan projecten die het Limburgse vestigingsklimaat verbeteren of zorgen voor de ontwikkeling van goede banen. 

LIOF

LIOFexterne-link-icoon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Limburg. LIOF is er voor elke Limburgse mkb'er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag. U kunt advies, een netwerk en mogelijk financiering krijgen. En met hun LIOF fondsen kunnen zij mee-investeren.

INTERREG

Nederlands-Duitse samenwerkingsprojecten kunnen subsidie krijgen van INTERREGexterne-link-icoon. INTERREG steunt samenwerkingsprojecten in de grensregio's.