Overzicht financiële regelingen

Overzicht van financiële regelingen voor ondernemers die hulp nodig hebben door het coronavirus.

Met deze regelingen kunt u bijvoorbeeld inkomensondersteuning krijgen of tegemoetkoming in uw loonkosten. Ook maken de regelingen het makkelijker om geld te lenen voor uw bedrijf. Denk ook aan gewone regelingen waarmee overheden en organisaties bedrijven ondersteunen.

Hulpmiddelen voor meer overzicht

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft een subsidie- en financieringswijzer gemaakt. Hiermee kunt u snel zien welke regelingen er voor u zijn. 

Overzicht steun- en herstelpakket Rijksoverheid

Bekijk alle financiële regelingen van de Rijksoverheid op de website van de Rijksoverheid.

Overzicht regelingen gemeente

Terugbetalen Tozo-lening

Heeft u een lening aangevraagd via de Tozo-lening? Dan hoeft u pas op 1 juli 2022 te beginnen met aflossen. De lening loopt ook 1 jaar langer. 

Provinciale regelingen

U kunt misschien ook subsidie aanvragen bij de provincie Limburg. Denk aan projecten die het Limburgse vestigingsklimaat verbeteren of zorgen voor de ontwikkeling van goede banen. 

LIOF

LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de provincie Limburg. LIOF is er voor elke Limburgse mkb'er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag. U kunt advies, een netwerk en mogelijk financiering krijgen. En met hun LIOF fondsen kunnen zij mee-investeren.

INTERREG

Nederlands-Duitse samenwerkingsprojecten kunnen subsidie krijgen van INTERREG. INTERREG steunt samenwerkingsprojecten in de grensregio's.