Inwonerpanel

Wat vindt u van het werk van de gemeente? Geef uw mening en doe mee in het online inwonerpanel van de gemeente!

Doet u mee?

Doet u ook mee? We zoeken vooral inwoners tussen 18 en 49 jaar zodat het inwonerpanel, maar ook als u ouder of jonger bent kunt u meedoen. Al meer dan 1.400 inwoners van Horst aan de Maas doen mee in het inwonerpanel.

Wat moet u doen in het inwonerpanel?

U krijgt een paar keer per jaar een e-mail met een link naar een vragenlijst op internet. De vragen kunnen gaan over onze dienstverlening, zoals de kalendergids of de bibliotheek. Maar ook over actueel beleid, zoals duurzaamheid. U bepaalt zelf of u meedoet aan het onderzoek. De resultaten komen in een rapport. U krijgt dat als panellid natuurlijk toegestuurd, maar u kunt het ook altijd op onze website vinden.

Aanmelden

Heeft u een brief gekregen met een uitnodiging voor het inwonerpanel? In de brief staat uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft die nodig om u aan te melden.

Aanmelden met inloggegevens

Heeft u geen brief met een uitnodiging gekregen of bent u de brief kwijt? En wilt u graag meedoen met het inwonerpanel? Stuur een e-mail naar DUO Market Research: a.van.grootheest@duomarketresearch.nl.

Privacy

DUO Market Research voert de onderzoeken voor het inwonerpanel namens de gemeente uit. Zij gebruiken uw persoonlijke gegevens om te controleren of het inwonerpanel een goede afspiegeling is van de inwoners van Horst aan de Maas. Het helpt hen ook te ontdekken of groepen inwoners verschillend denken over onderwerpen. U vult de onderzoeken anoniem in.

DUO Market Research geeft uw gegevens nooit aan anderen. Ook niet aan de gemeente.

Wijzigingen en afmelden

Gaat u verhuizen of heeft u een nieuw e-mailadres? Geef de wijzigingen dan door op uw persoonlijke pagina voor het inwonerpanel. U kunt inloggen met uw inloggegevens.

Wilt u niet meer meedoen met het inwonerpanel? Dan kunt u zich via uw persoonlijke pagina voor het inwonerpanel afmelden.

Benieuwd naar de resultaten van het inwonerpanel?

De uitkomsten van het laatste inwonerpanel (augustus 2019) over cultuur, communicatie en openbare werken.