Inloopspreekuur Openbaar Vervoer (OV)

Bibliotheek Horst aan de Maas, Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst
03 juni 2024 - 03 juni 2024
Agenda gemeente

Wilt u graag met het openbaar vervoer reizen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Bent u onzeker omdat u lang niet meer met de bus of trein heeft gereisd? Of heeft u een speciale vraag over het openbaar vervoer? Elke eerste maandag van de maand vindt een inloopspreekuur plaats in de bieb van Horst van 13.30-15.00 uur.

Inloopspreekuur

Gemeente Horst aan de Maas vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Jong en oud, vitaal en hulpbehoevend. We doen het samen. Daarom organiseren we in samenwerking met Trendsportal en de OV-ambassadeurs iedere eerste maandag van de maand een inloopspreekuur Openbaar Vervoer. Tijdens het spreekuur bespreken de ambassadeurs al uw vragen en eventuele zorgen over het openbaar vervoer.

Wanneer

Maandag 3 juni van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Waar

Bibliotheek Horst aan de Maas, Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst.

Waarvoor kunt u terecht?

Onze deskundige OV-ambassadeurs assisteren u bij alles wat te maken heeft met het gebruik van het openbaar vervoer. Of het nu gaat om reisplanning, OV-chipkaartgebruik of algemene informatie over het lokale vervoersnetwerk, zij zijn er om u te helpen.

Bent u al bekend met het openbaar vervoer? Ook dan is het spreekuur interessant om meer te leren over efficiënt reizen met het openbaar vervoer. U kunt vrijblijvend binnenlopen en uw vragen stellen aan onze ervaren ambassadeurs.