Bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u belangrijk kunnen zijn. Bekendmakingen gaan bijvoorbeeld over omgevingsvergunningen, wegafsluitingen, nieuwe regels in de gemeente of vergunningen voor grote evenementen. De bekendmakingen van de gemeente Horst aan de Maas staan op de landelijke website overheid.nl.

Gratis e-mailservice

  • Heeft u een e-mailadres doorgegeven op MijnOverheid.nlexterne-link-icoon? En bent u 25 jaar of ouder? Dan krijgt u vanaf 20 april maximaal 1 keer per week automatisch een e-mail van Overheid.nl met Berichten over uw Buurt rondom uw woonadres. 
  • U kunt zich ook zelf abonneren op de gratis e-mailservice van Berichten over uw Buurtexterne-link-icoon. U bepaalt dan zelf het gebied (postcode met straal in kilometers) en de onderwerpen waarover u een bericht wilt krijgen. U krijgt daarna automatisch een e-mail als de gemeente besluiten neemt over het gebied of de onderwerpen die u heeft opgegeven.

Stukken bekijken

In de bekendmaking staat hoe en waar u de stukken kunt bekijken. Sommige stukken kunt u bekijken in de informatiehoek op het gemeentehuis. Daar kunt u soms ook plannen bekijken van de provincie en de Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Oude bekendmakingen