Susan Keijsers

Portretfoto Susan Keijsers

Het is zover! Waar jullie al van kleins af aan van dromen, of juist nog maar kort. Lang vooruit gepland of juist heel spontaan. Heel romantisch of vooral lekker praktisch: jullie gaan trouwen! En nu mogen jullie je voorkeur aangeven voor een trouwambtenaar.

Sinds voorjaar 2019 mag ik mezelf BABS, oftewel trouwambtenaar noemen. Het lijkt me ontzettend leuk om jullie te mogen trouwen en om een deel van jullie bijzondere dag te mogen zijn. Samen met jullie de liefde vieren, een hele eer als jullie mij dat toevertrouwen.

Wat kun je dan van mij verwachten? Een interactieve ceremonie waarin jullie als bruidspaar centraal staan. Want tijdens het kennismakingsgesprek hebben jullie heel veel over jezelf verteld en daar maak ik een mooi verhaal van. Alle mooie en emotionele momenten uit jullie leven komen voorbij, eventueel aangevuld met jullie eigen muziek. Een moment van een lach en misschien een traan, voordat jullie elkaar het ja-woord geven. De ceremonie kan in het Nederlands of dialect. We bespreken al jullie wensen tijdens het kennismakingsgesprek. Wat in ieder geval centraal staat, zijn jullie als bruidspaar, met jullie eigen verhaal. Ik ga voor een ceremonie waar jullie nog lang met een goed gevoel aan terugdenken!