Starter van het 3e kwartaal: Peter Heijnen uit Horst met Business Process Analytics

23 september 2022
Algemeen
Voor de ingang van het gemeentehuis staan de juryleden van de Starter van het kwartaal met Peter Heijnen

Peter Heijnen uit Horst is met Business Process Analytics de starter van het 3e kwartaal. De 2 andere genomineerden waren Rein Gijzen uit Melderslo met zijn bedrijf De SpanningsMan en Kirsten Coenders met haar bedrijf Dierenzorg aan huis uit Venray.

De jury stond voor een moeilijke opgave: de kandidaten deden niet veel voor elkaar onder. Uiteindelijk werd Peter Heijnen uitgeroepen tot starter van het 3e kwartaal van 2022. Zijn bedrijf Business Process Analytics is gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door digitalisering, automatisering en rapportages. 

Uniek product

Business Process Analytics helpt bij het brengen van rust in de organisatie door digitalisering. Daarmee bespaart een bedrijf geld. Peter Heijnen realiseert dat met business planning, analyses, rapportages en procesverbetering.

Peter Heijnen is een gedreven analyticus die graag bezig is met getallen en analyses. Databases (SQL), Excel, BI-rapportages en vele andere tools hebben geen verrassingen meer voor hem. Gecombineerd met een goed inzicht en scherpe analyse in bedrijfsprocessen kan Peter Heijnen helpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. De jury heeft deze gedreven, innovatieve, ondernemer uitgeroepen tot starter van het 3e kwartaal van 2022. Hij maakt hiermee ook kans op de titel starter van het jaar 2022. Alle winnende starters van het kwartaal in 2022 maken kans op die titel.

Ook meedoen?

De gemeenten Venray en Horst aan de Maas, de Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform willen met de verkiezing starter van het kwartaal startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Meldt u dan aan voor de verkiezing van de starter van het 4e kwartaal. Dit kan tot en met dinsdag 22 november.