Schadijkse Trail

18 januari 2020
America, tegenover Aan de Drift, Lorbaan 9a, 5966 PG
De Trail is een beleving voor iedereen die van hardlopen (min 6 k/u) en natuur houdt.

In een relaxte ongedwongen sfeer wordt je ontvangen en getrakteerd op een prachtige route door het gebied. Er is geen tijdregistratie of podium, geen aerobicmeisjes of speakers. Genieten en beleving staan voorop.  

Trailrunning Events organiseert elk jaar 38 trailrunning events in de mooiste gebieden, samen met partner Staatsbosbeheer. Van kort tot lang, van 5 tot 160km, én natuurlijk een paar waanzinnige Specials. Als onderdeel van de Trailrunning Community maakt Trailrunning Events als ervaren (Ultra) Trailrunners de mooiste trails in prachtige gebieden. Waarom? Omdat zij iedereen een prachtige beleving willen geven. 

Met de gaafste routes (Chris/Cor), een zeer persoonlijke touch (Geraldine) en ongekend enthousiasme maken zij er absoluut een fantastische ervaring van.

De verzorgingposten zijn zéér uitgebreid, en aan medailles doen ze niet. Nee, je krijgt een een uniek Finishersbiertje bij elke Trail. De Race Director staat op je te wachten voor een high five: Voor de laatste tot en en met de eerste!