Ruitersportcentrum Cadans Starter van het Jaar 2019

6 mrt 2020
Rudy Tegels, Carmen Peters, Jan Loonen en Sjoerd Terpstra staan op de foto bij het overhandigen van de prijs
Ruitersportcentrum Cadans is benoemd tot Starter van het jaar 2019. De verkiezing vond dit jaar plaats in het Parkhotel in Horst waar de Starters van het Kwartaal 2019 hun bedrijf presenteerden voor de aanwezige ondernemers.

Behalve Carmen Peters van Ruitersportcentrum Cadans, waren ook Joep en Maaike Gubbels van De Wevert Fit & Fun, Gladys van den Munckhof van Gladys Events en Stan en Lieke Janssen van Restaria Horst kanshebbers voor de titel.

Meeste stemmen voor RSC Cadans

De ondernemers in het publiek kozen RSC Cadans tot Starter van het Jaar 2019. Wethouder Rudy Tegels van gemeente Horst aan de Maas mocht Carmen Peters als winnares onthullen, waarna zij een cheque van € 1.500,- mocht ontvangen. 

Wethouder Rudy Tegels vindt het belangrijk om startende ondernemers in de regio te waarderen. Hij vervolgt: “De rode draad bij de vier kwartaalwinnaars is de passie om mensen gelukkig te maken. Deze passie zag je ook terug in de presentaties. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en visie. Ze weten waar ze naar toe willen. Mooi om op deze avond te horen waar deze ondernemers hun energie vandaan halen.”

Van hobby naar beroep en winnaar Starter van het Jaar

Augustus 2019 opende Carmen haar eigen ruitersportcentrum, waar ze nu met heel veel plezier en gedrevenheid een zelfstandig onderneemster is. Met haar ruitersportcentrum zet ze, samen met haar team, dagelijks haar beste beentje voor. Zo laat ze al haar klanten, jong en oud, met een glimlach naar buiten gaan. Wie vrolijk wil worden van een paard, op welke manier dan ook, is bij haar aan het juiste adres. Doel van RSC Cadans is om de standaard van de hobbymatige paardensport omhoog te helpen. Paardenwelzijn en plezier staan daarbij hoog in het vaandel.

Steuntje in de rug voor startende ondernemers

Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Horst aan de Maas en Venray, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. Met de verkiezing geven de initiatiefnemers startende ondernemers in de regio een steuntje in de rug. Ook in 2020 kunnen startende ondernemers zich weer aanmelden voor Starter van het Kwartaal via de website van de gemeente.