Restaria Horst starter van het derde kwartaal 2019

17 sep 2019
Stan en Lieke Janssen
Broer en zus Stan en Lieke Janssen van Restaria Horst zijn de starters van het derde kwartaal geworden. Ze zijn jong, maar hebben toch als vanzelfsprekend de verantwoording op zich genomen voor het runnen van een familiebedrijf met circa 25 medewerkers. Ieder hebben ze een eigen domein en taak in het bedrijf en zo houden ze elkaar in balans

Een restaria is niet meer de cafetaria of friettent, zoals die ooit was. Het assortiment is uitgebreid met menu’s, broodjes en lunch voor bedrijven en zelfs speciaal bieren. In de nabije toekomst willen ze bestellingen gaan bezorgen voor de bouw.

Familiebedrijf

Stan en Lieke zijn de derde generatie die het familiebedrijf voortzetten. Het begon in de Meterik met een café en cafetaria van opa en oma. Dat werd voortgezet door hun ouders die inmiddels alweer de blik vooruit hebben op een andere zaak. Stan heeft als timmerman gewerkt en ging uiteindelijk toch de horeca in. Hij beheert de zaak in de Meterik en zijn zus Lieke zorgt ervoor dat in Restaria Horst alles op rolletjes loopt. Naast de vele uren die ze zelf in de zaak staan, is er ook veel tijd nodig voor de overige taken, zoals bedrijfsvoering en personeelsmanagement. Ook al lijkt het bedrijf een gespreid bedje te zijn, deze starters maken zomaar weken van ongeveer 70 uur. Al met al genoeg redenen voor de jury om deze enthousiaste ondernemers uit te roepen tot starters van het derde kwartaal 2019!

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de initiatiefnemers, de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van €1500 voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Meld u aan als Starter van het Kwartaal.