Nieuwsoverzicht

Adviesraad positief over nieuwe toeristische plannen

De Adviesraad vrijetijdseconomie heeft de eerste plannen beoordeeld van organisaties die Horst aan de Maas nog aantrekkelijk willen maken voor toeristen. Drie van de aangeleverde plannen waren compleet en dragen bij aan een gastvrij Horst aan de Maas.
Foto van fietsende toeristen Horst aan de Maas

Vacature voor een milieuspecialist

Ben jij de verbindende schakel tussen agrarische ondernemers, inwoners, waterschap, provincie en gemeente? Dan is deze vacature iets voor jou!
Twee mensen die samen op een kaart kijken.

Wij feliciteren…

De afgelopen weken mocht burgemeester Ryan Palmen maar liefst 5 (!) 60-jarige huwelijksjubilea bezoeken.
Bloemen

Jaarmarkt Horst wordt weekmarkt

Vanwege de coronaregels is er op dinsdag 3 augustus 2021 geen jaarmarkt in Horst. In plaats daarvan is er die dag een weekmarkt.
Markt Horst

Uitreiking Jeugdlintje Joyce Janssen

Het college van burgemeester en wethouders is van mening dat Joyce vanwege haar verdiensten een voorbeeld is voor andere kinderen jongeren en heeft besloten aan haar het Jeugdlintje van de gemeente Horst aan de Maas toe te kennen. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Jeugd de heer Thijs Kuipers.
Uitreiking jeugdlintje Joyce Janssen door wethouder Thijs Kuipers

Liveblog hoogwater

Het water is nu zichtbaar snel aan het zakken. De gemeente houdt de situatie samen met de Veiligheidsregio en het Waterschap Limburg in de gaten. Als we verwachten dat uw woning misschien onder water komt, neemt de gemeente contact met u op.
Foto impressie hoogwater Maas 17 juli 2021

Hoe verder met uw bedrijf na corona?

Als ondernemer denkt u ongetwijfeld na over de toekomst, straks na de coronacrisis. Hoe pakt u de draad weer op? Waar liggen kansen voor uw bedrijf? En voor u persoonlijk? Is het verstandig om door te gaan met of juist te stoppen? De gemeente helpt u hierbij. Deze hulp is gratis.
glazen wereldbol

Pagina's

Page 1 of 5