Nieuwsoverzicht

Themabijeenkomst gemeenteraad over veiligheid

Op dinsdag 19 november is er een openbare themabijeenkomst van de gemeenteraad over Veiligheid. Voor deze bijeenkomst is de gemeenteraad te gast in Penitentiaire inrichting Ter Peel.
Security

Nieuwe sporthal en sportpark voor America, Meterik en Hegelsom

Het college van B en W wijst het huidige sportpark aan de Speulhofsbaan in Meterik aan als voorkeurslocatie. Het plan voor een toekomstbestendige binnen- en buitensportaccommodatie voor America, Meterik en Hegelsom wordt de komende tijd met de toekomstige gebruikers verder uitgewerkt.
Votbalveld met bal

Grondprijzen voor huurwoningen omlaag

Het college van Horst aan de Maas stelt de gemeenteraad voor de grondprijzen per januari 2020 aan te passen. Om de realisatie van huurwoningen te stimuleren, worden de grondprijzen voor huurwoningen verlaagd.
Bouwvakker met gele helm op steekt zijn duim omhoog. Op de achtergrond een gebouw in aanbouw.

Rookvrije generatie in Horst aan de Maas

Horst aan de Maas wordt de gemeente waar het minst wordt gerookt. Tenminste, als het aan het college van B&W ligt. Het doel: het aantal rokers in Horst de Maas daalt tot onder de 10%. De gemeente, organisaties en inwoners gaan er samen voor zorgen dat dat roken uit het straatbeeld verdwijnt. Niet-roken wordt de norm.
rookvrije generatie

Woning in Horst drie maanden op slot

Burgemeester Palmen heeft besloten dat een woning gelegen aan In de Riet in Horst drie maanden wordt gesloten. In de woning trof de politie een hoeveelheid harddrugs aan, zoals GHB en cocaïneresten.
Bekendmaking afgesloten pand

Gevolgen stikstofproblemen voor Horst aan de Maas

Op 29 mei 2019 heeft de Raad van State beslist dat de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) niet gebruikt mag worden als basis om toestemming te verlenen voor activiteiten die leiden tot een stikstoftoename in Natura 2000-gebieden. Dit heeft ook gevolgen voor initiatieven in Horst aan de Maas.
Logo Horst aan de Maas

Pagina's

Page 1 of 3