Nieuwsoverzicht

27 oktober voorbereidende videovergadering raad

Op dinsdag 10 november is de volgende besluitvormende vergadering van de gemeenteraad. Tijdens de voorbereidende videovergadering op 27 oktober kunt u gebruik maken van het burgerpodium om in te spreken over de geagendeerde besluitpunten. Attentie: vanwege de volle agenda begint deze vergadering al om 19 uur.
telefoon en iPad

Horst aan de Maas zet in op Geopark Peelhorst en Maasvallei

Vrijdag 2 oktober 2020 tekent wethouder Eric Beurskens namens de gemeente Horst aan de Maas, samen met vele andere gemeenten in Limburg en Brabant, een intentieovereenkomst voor een Geopark Peelhorst en Maasvallei. Deze gemeenten aan de westkant van de Maas trekken samen op om te komen tot een Geopark voor het ondergrondse breukenstelsel.
kaart met ondergrondse breukenstelsel

Zwembad de Berkel blijft in Horst centrum

Het college van B&W is voornemens het huidige zwembad de Berkel open te houden. Dit vraagt een eenmalige investering voor het noodzakelijk onderhoud van het zwembad van € 1.6 miljoen. De gemeenteraad van Horst aan de Maas besluit hierover in de vergadering van 10 november 2020.
zwembad de Berkel

Koninklijke onderscheiding voor Caroline Kortooms-Gelissen

Op donderdag 24 september is mevrouw Caroline Kortooms-Gelissen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Palmen tijdens het officiële afscheid van mevrouw Kortooms-Gelissen van Attractiepark Toverland.
Koninklijke onderscheiding voor Caroline Kortooms-Gelissen

Rijbewijzen tijdelijk langer geldig

Door de coronamaatregelen is het soms lastig om uw rijbewijs op tijd te verlengen. Alle rijbewijzen die verlopen in de periode vanaf 1 februari 2020 t/m 30 november 2020 blijven daarom 9 maanden langer geldig. De Europese Commissie heeft dat besloten.
Voorbeeld van de voorkant van een rijbewijs

Pagina's

Page 1 of 4