Nieuwsoverzicht

Deelnemers gezocht voor de Greune Mèrt

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert de gemeente Horst aan de Maas een evenement voor alle inwoners: de "Greune Mèrt". Tijdens deze markt willen we mensen informeren en inspireren over allerlei duurzame thema’s zoals energie, voeding, afval, verkeer, wonen, duurzaam tuinieren, biodiversiteit, water, milieusubsidies en financiën. De gemeente is nog op zoek naar bedrijven, verenigingen of inwonerinitiatieven die zich bezig houden met één van deze thema’s!
Lees meer

Horst aan de Maas stimuleert juiste woning op juiste plek

Hoe kunnen we er voor zorgen dat het woningaanbod in de dorpen beter aansluit bij de plaatselijke vraag? Onder het motto ‘De juiste woning op de juiste plek’ stimuleert de gemeente woningbouwplannen die daadwerkelijk inspelen op de plaatselijke vraag. En de bouwers die hiermee aan de slag gaan, komen in aanmerking voor een aanzienlijk financieel voordeel.
Bouwvakker met gele helm op steekt zijn duim omhoog. Op de achtergrond een gebouw in aanbouw.
Lees meer

Jouw wens voor een fijne, veilige en vertrouwde omgeving kan uitkomen!

Voel jij je thuis in je dorp of wijk? Ja? Dat gunnen we iedereen. Of je nu al je hele leven hier woont, of nog maar nét. We willen ons allemaal thuis voelen. In een fijne omgeving, veilig en vertrouwd, met leuke sociale contacten. Heb jij een wens om jouw buurt of dorp mooier, hechter of veiliger te maken voor iedereen? We helpen je graag om je wens uit te laten komen! Kijk op gewoongoedsamenleven.nl. Want goede ideeën zijn geld waard!
Collage van 3 afbeeldingen van het speelbos in Tienray. Bij de collage staat een groot groen kruis met de tekst 'Dit project wordt: gesteund'.
Lees meer

Loods in Evertsoord 12 maanden op slot

Burgemeester Palmen van Horst aan de Maas heeft besloten dat een loods gelegen aan de Kerkkuilenweg in Evertsoord twaalf maanden wordt gesloten. In deze loods heeft de politie enige tijd geleden een XTC laboratorium aangetroffen.
Sluiting pand
Lees meer

Horst aan de Maas gastheer voor Kids Climate Conference 2019

Van 20 tot en met 22 september organiseren Center Parcs, Het Wereld Natuur Fonds en de gemeente Horst aan de Maas de Kids Climate Conference. Het is de zesde editie van de Kids Climate Conference en dit jaar in De Heere Peel in Horst aan de Maas. Het thema van de klimaattop voor kinderen is “een voedingsbodem voor een betere aarde”.
Kids Climate Conference
Lees meer

Kalendergids 2020

In de komende weken zal Lokaal Totaal (onderdeel van FMR Producties) bedrijven en instellingen bezoeken om adverteerders te werven voor de kalendergids 2020. Het staat u vrij om hier wel of niet op in te gaan.
zomermarkt
Lees meer

Pagina's

Page 1 of 2