Nieuwsoverzicht

24 mei: Raadsavond en coalitieakkoord

Op dinsdag 24 mei is de tweede raadsavond als voorbereiding op de besluitvormende vergadering van 7 juni. Voorafgaand aan deze vergadering bespreekt de raad het coalitieakkoord op hoofdlijnen.
Raadsvergadering

Samen richting geven aan de toekomst

De collegevormende partijen van Horst aan de Maas, CDA, Essentie, D66-GroenLinks en PvdA, leggen een concept-hoofdlijnenakkoord voor aan de gemeenteraad. De partijen willen met een vernieuwende aanpak tegemoetkomen aan een breed gevoelde wens om transparant en vooral samen richting te geven aan de toekomst van Horst aan de Maas. Daarom nodigen ze de voltallige gemeenteraad uit om bij te dragen aan het hoofdlijnenakkoord. In de raadsvergadering van 17 mei vindt het inhoudelijke debat plaats en krijgen alle raadsleden de gelegenheid om hun inbreng in te dienen.
Foto algemeen

Zendmachtiging voor een lokale omroep

In onze gemeente hebben we een lokale omroep. Elke vijf jaar wordt er een zendmachtiging uitgegeven door de Commissariaat voor de Media aan een lokale omroep.

Lintjesregen 2022

Vandaag hebben 6 personen uit Horst aan de Maas een onderscheiding gekregen tijdens de lintjesregen. Burgemeester Ryan Palmen overhandigde het lintje aan 5 personen en bedankte hen voor hun maatschappelijke verdiensten. De zesde decorandus kreeg de onderscheiding uitgereikt door de burgemeester van Peel en Maas omdat de verdiensten allemaal betrekking hebben op Maasbree.
Een koninklijke onderscheiding

Bijeenkomst Gedeelde peel

Op 12 mei organiseert gemeente Horst aan de Maas een informatiebijeenkomst over de Gebiedsgerichte Aanpak (GGA) Gedeelde Peel. U bent als bewoner, grondeigenaar of gebruiker van het gebied van harte welkom om 19:00 uur bij de Schatberg in Sevenum. Meld u aan.

Pagina's

Page 1 of 2