Nieuwsoverzicht

Koninklijke onderscheiding voor de heer Henk Sturme

De heer Henk Sturme uit Kronenberg kreeg zondagmiddag tijdens het voorjaarsconcert van Fanfare Monte Corona een koninklijke onderscheiding uitgereikt door burgemeester Palmen. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Henk Sturme en burgemeester Palmen schudden elkaar de hand

24 mei: Raadsavond en akkoord

Op dinsdag 24 mei is de tweede raadsavond als voorbereiding op de besluitvormende vergadering van 7 juni. Aansluitend aan deze vergadering bespreekt de raad het raadsakkoord.
Raadsvergadering

Geen hondenbelasting, wel regels

In onze gemeente betalen hondenbezitters geen hondenbelasting. Er zijn wel regels waar hondenbezitters zich aan moeten houden. We zetten de belangrijkste spelregels op een rij.
Foto van aangelijnde hond

Samen richting geven aan de toekomst

De collegevormende partijen van Horst aan de Maas, CDA, Essentie, D66-GroenLinks en PvdA, leggen een concept-hoofdlijnenakkoord voor aan de gemeenteraad. De partijen willen met een vernieuwende aanpak tegemoetkomen aan een breed gevoelde wens om transparant en vooral samen richting te geven aan de toekomst van Horst aan de Maas. Daarom nodigen ze de voltallige gemeenteraad uit om bij te dragen aan het hoofdlijnenakkoord. In de raadsvergadering van 17 mei vindt het inhoudelijke debat plaats en krijgen alle raadsleden de gelegenheid om hun inbreng in te dienen.
Foto algemeen

Zendmachtiging voor een lokale omroep

In onze gemeente hebben we een lokale omroep. Elke vijf jaar wordt er een zendmachtiging uitgegeven door de Commissariaat voor de Media aan een lokale omroep.

Lintjesregen 2022

Vandaag hebben 6 personen uit Horst aan de Maas een onderscheiding gekregen tijdens de lintjesregen. Burgemeester Ryan Palmen overhandigde het lintje aan 5 personen en bedankte hen voor hun maatschappelijke verdiensten. De zesde decorandus kreeg de onderscheiding uitgereikt door de burgemeester van Peel en Maas omdat de verdiensten allemaal betrekking hebben op Maasbree.
Een koninklijke onderscheiding

Pagina's

Page 1 of 2