Nieuwsoverzicht

# Horst aan de Maas gaat groen!

De gemeente Horst aan de Maas werkt al jaren aan verduurzaming. Voor het eerst is er nu een beleidsstuk opgesteld dat niet alleen acties bevat, maar ook lange termijn doelen en een strategie.
duurzaam algemeen

Verbeteren leefomgeving omwonenden Californië

Er komt geen verbindingsweg tussen Greenport Californië. Het college steekt het geld dat beschikbaar was voor deze weg nu in het verbeteren van de leefomgeving van de omwonenden in het buurtschap Californië. Omwonenden hebben de wens uitgesproken voor verlichting lang het fietspad Horsterweg/ Venloseweg en dat wordt dit jaar gerealiseerd.
verlichting fietspad

Praat en denk mee over de visie van de gemeente Horst aan de Maas

Wij willen samen met u richting geven aan onze toekomst. Daarom maken we een visie voor 2025. Samen met onze inwoners, ondernemers, verenigingen, stichtingen en ook de bezoekers. Van jullie willen we horen wat jullie belangrijk vinden voor de toekomst van Horst aan de Maas.
Logo Horst aan de Maas

Nog geen kalendergids voor 2020 in huis?

U heeft het misschien al gemerkt! Op diverse afhaalpunten is de voorraad kalendergidsen voor 2020 op. We verwachten omstreeks 17 februari weer nieuwe kalendergidsen in huis te hebben.
Voorzijde van de kalendergids 2020

Koninklijke onderscheiding voor Frans Vermeeren

De heer Frans Vermeeren (61) is voor zijn verdiensten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Ryan Palmen aan het einde van het nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Unie Sevenum.
lintje

Pagina's

Page 1 of 4