Neem deel aan onze inkoopactie en bespaar energie

10 november 2022
Algemeen
Foto van man die een woning isoleert

Wilt u uw woning isoleren? En is uw woning voor 1992 gebouwd? Dan is onze inkoopactie voor woningisolatie voor u als inwoner van Horst aan de Maas extra interessant. U kunt dan voor een goede prijskwaliteitverhouding uw huis beter isoleren. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft en zorgt voor een lagere energierekening. Deze actie richt zich op isolerend glas, dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. U kunt tot en met 15 januari 2023 gebruik maken van deze inkoopactie. In dit bericht leest u hoe u zich kunt aanmelden.

Laat u informeren tijdens de online informatieavond 

Op woensdag 23 november en donderdag 24 november organiseren wij samen met het Duurzaam Bouwloket van 19.30 tot 20.30 uur een informatieavond. Hier kunt u zich laten informeren over woningisolatie, de nieuwe inkoopactie, subsidies en financiering. Ook heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via een livechat.  

Kunt u deze avonden niet deelnemen, maar heeft u wel interesse? Schrijf u dan toch in. Na afloop ontvangt u een terugkijklink.  

Direct aan de slag met isoleren 

Wilt u niet wachten op de informatieavond? Dan kunt u zich ook al direct inschrijven voor de inkoopactie. Een isolatiebedrijf komt dan vrijblijvend bij u thuis en bekijkt hoe uw woning beter geïsoleerd kan worden. Deze afspraak is gratis. Daarna krijgt u een offerte en kunt u besluiten om mee te doen. Vervolgens gaat het bedrijf bij u aan de slag om de maatregel(en) uit te voeren. 

Is uw woning al goed geïsoleerd? Noteer dan alvast de informatieavond van 24 januari 2023 om 19.30 over warmtepompen in uw agenda. Meer informatie over hoe u zich hiervoor kunt inschrijven volgt in december via onze website.