Lintjesregen 2021

26 apr 2021
Een koninklijke onderscheiding
Vandaag hebben 8 betrokken inwoners uit Horst aan de Maas een onderscheiding gekregen tijdens de lintjesregen. Burgemeester Ryan Palmen overhandigde het lintje en bedankte hen voor hun maatschappelijke verdiensten.

Wij feliciteren de volgende personen met hun benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

De heer Ton Bukkems uit Griendtsveen
De heer Henk Janssen uit Sevenum
De heer Leo van de Laak uit Lottum
De heer Piet Linders uit Horst
De heer Ton Mooren uit Meerlo
Mevrouw Henny Renkens-van Veen uit Tienray
De heer Leo Smedts uit Horst
De heer Jan Wijnen uit Hegelsom 

Film gedecoreerden

Morgenavond om 19.00 uur worden alle nieuwe gedecoreerden en de gedecoreerden uit 2021 aan u voorgesteld in een videofilm. Deze film kunt u zien op alle social media kanalen van de gemeente. Maar ook op het Facebook-kanaal van Omroep Horst aan de Maas. 

Vlaggen

Graag willen we u vragen om op Koningsdag de vlag uit te steken. Niet alleen om de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander te vieren, maar ook voor al die mensen die zich ten behoeve van anderen of de samenleving inzetten. Vrijwilligers en actieve inwoners die bijdragen aan de sociale verbinding in onze wijken, buurten en dorpen en die juist in deze tijden onmisbaar zijn. Vrijwilligers die terecht “het cement van de samenleving” worden genoemd.

Iemand voordragen?

Wilt u ook iemand voordragen voor een onderscheiding? Kijk dan op de pagina Onderscheidingen  welke mogelijkheden er zijn in de gemeente Horst aan de Maas.