Laatste betalingstermijn gemeentelijke belastingen

24 jun 2019
geld en calculator
Tot en met 30 april 2019 konden inwoners van Horst aan de Maas de aanslag gemeentelijke belastingen (met de datum 28 februari 2019) betalen. Heeft u deze nog niet betaald? Dan heeft u hiervoor in mei een aanmaning van ons ontvangen en in juni een kennisgeving dwangbevel. De volgende stap in het invorderingsproces is een dwangbevel. Maakt u gebruik van automatische incasso? Dan geldt deze informatie niet voor u.

Uiterlijk 27 juni betalen

Zorgt u ervoor dat uw betaling (inclusief de kosten van de aanmaning) uiterlijk 27 juni 2019 op de rekening van de gemeente is bijgeschreven. Let op: vermeld bij de betaling alléén uw aanslagnummer.

Aan het dwangbevel zijn kosten verbonden

Hebben wij uw betaling op 27 juni 2019 nog niet ontvangen? Dan stuurt de gemeente u op 28 juni 2019 een dwangbevel. Het dwangbevel kost u minimaal € 42. Daarnaast betaalt u invorderingsrente.

Heeft u zich aangemeld bij de berichtenbox van MijnOverheid? Het dwangbevel ontvangt u niet in deze berichtenbox maar wordt per post verstuurd.

Meer informatie

Heeft u vragen over de betaling of invordering? Kijk dan bij Belastingen. Vindt u hier niet de benodigde informatie? Belt u dan met één van de medewerkers Invordering van Team Financiën via het telefoonnummer 077-4779777.