Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Truus Muijsers-Jeucken

1 okt 2021
burgemeester Palmen en Truus Muijsers-Jeucken
Mevrouw Truus Muijsers-Jeucken is vrijdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Palmen tijdens de feestelijke vrijwilligersbijeenkomst ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van mevrouw Muijsers als vrijwilliger bij De Naesenhof.

Stichting Woonzorgvoorziening Broekhuizen Naesenhof

Mevrouw Muijsers is al 25 jaar de stille kracht van Stichting Woonzorgvoorziening Broekhuizen Naesenhof, waar ze zich op verschillende manier verdienstelijk maakt. Zij zorgt voor het schoonmaken van de accommodatie en de vuile was, verzorgt de bloemstukjes en verleent ze hand- en spandiensten waar nodig. Ook was ze van 1996 tot 2010 vrijwilliger en van 2010 tot 2017 tevens leiding van het eetpunt voor bewoners van het woonzorgcomplex. Toen eind 2014 door de stichting gestart werd met de voorbereidingen van de Dorpse Dagvoorziening Same Uut Broekhuizen- & Vorst stond mevrouw Muijsers vooraan in de rij om mee te helpen. Na twee jaar voorbereiding werd het eetpunt voor bewoners van de Naesenhof uitgebreid naar een eetpunt voor alle ouderen uit Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Ook hier is mevrouw Muijsers vrijwilliger en heeft ze de leiding.

RK Parochie van de H. Nicolaas Broekhuizen

Verder is mevrouw Muijsers sinds 1998 vrijwilliger bij RK Parochie van de H. Nicolaas Broekhuizen waar zij samen met andere zorgt voor het poetsen van de kerk. Bovendien is zij vanaf 2006 actief betrokken bij De Zonnebloem afdeling Broekhuizen/Vorst, waar zij gasten van de vereniging bezoekt en begeleid. Ook helpt zij bij het organiseren van activiteiten.