Koninklijke onderscheiding voor de heer Louis Vullings

07 november 2022
Algemeen
Burgemeester Palmen reikt de Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Louis Vullings.

Op zondag 6 november kreeg de heer Louis Vullings (68) uit handen van burgemeester Palmen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Dit gebeurde tijdens het 25-jarig jubileumfeest van het radioprogramma De Wekkerradio van Omroep Horst aan de Maas.

Vanaf 1981 zet de heer Vullings zich in voor Omroep Horst aan de Maas en diens voorgangers als presentator van diverse programma’s, met name voor de radio. Het programma De Wekkerradio, dat hij al 25 jaar presenteert, komt naar voren als best beluisterde programma bij de omroep, met veel interactie tussen presentators en luisteraars. De heer Vullings heeft zich in het verleden ingezet als technicus/cameraman en coördinator TV. Toen de omroep in 2021 dreigde te worden opgeheven was hij één van de vrijwilligers die zich er sterk voor heeft gemaakt de omroep te behouden. En dat is gelukt! Sindsdien zet hij zich tevens als bestuurslid in voor de omroep.

Daarnaast is de heer Vullings vanaf 2020 als vaste diskjockey verbonden aan Stichting Disco ’t Trefpunt. Iedere twee weken wordt een discoavond georganiseerd voor mensen met een beperking. De heer Vullings geeft kleur aan deze bijzondere avonden.