Jouw wens voor een fijne, veilige en vertrouwde omgeving kan uitkomen!

5 aug 2019
Collage van 3 afbeeldingen van het speelbos in Tienray. Bij de collage staat een groot groen kruis met de tekst 'Dit project wordt: gesteund'.
Voel jij je thuis in je dorp of wijk? Ja? Dat gunnen we iedereen. Of je nu al je hele leven hier woont, of nog maar nét. We willen ons allemaal thuis voelen. In een fijne omgeving, veilig en vertrouwd, met leuke sociale contacten. Heb jij een wens om jouw buurt of dorp mooier, hechter of veiliger te maken voor iedereen? We helpen je graag om je wens uit te laten komen! Kijk op gewoongoedsamenleven.nl. Want goede ideeën zijn geld waard!

De mooiste voorbeelden vinden we gewoon om de hoek. Bijvoorbeeld in Tienray, waar de kinderen de bestaande speeltuin saai en klein vinden. Daarom wordt het nabijgelegen bosje getransformeerd tot een stoer speelbos, met een klimbos, huttenbos en kabouterbos. Gegarandeerd plezier voor iedereen die zich in Tienray thuis voelt, van jong tot oud! Zo luidde de wens van Ellen Verstraelen. “Bij het project proberen we zoveel mogelijk groepen uit onze samenleving te betrekken, waaronder ook de arbeidsmigranten en buitenlandse gezinnen die in ons dorp zijn komen wonen. Het speelbos moet een speelplek worden waar iedereen samen speelt en plezier heeft.” Goed Samenleven steunt deze wens met €750,-.

Heb jij een wens of goed idee?

Jij weet wat er in jouw buurt leeft en wat er nodig is om goed samen te leven! Misschien heb jij een wens voor jouw buurt of dorp. We helpen je graag een handje! Door een financiële bijdrage te leveren willen we je stimuleren om jouw wens voor een fijne gemeenschap waar iedereen zich thuis kan voelen  uit te laten komen. Heb jij een wens of goed idee?

Meld je aan op gewoongoedsamenleven.nl.