Is uw woning geschikt voor een warmtepomp?

16 januari 2024
Algemeen

Wij vinden het belangrijk om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning. Maar hoe weet u of uw woning geschikt is voor een warmtepomp? En hoe zit het met subsidies? Meld u daarom aan voor het webinar over warmtepompen op woensdag 31 januari.

Voor wie is dit webinar? 

Wilt u weten wat een warmtepomp precies is, welke soorten er bestaan en welke warmtepomp geschikt is voor uw situatie? Of heeft u onlangs uw woning (verder) laten isoleren en wilt u weten of deze inmiddels geschikt is voor een warmtepomp? En bent u benieuwd welke subsidies en regelingen er beschikbaar zijn? Dan is dit webinar interessant voor u.

Meld u aan voor het webinar 

Wij organiseren het webinar in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Dit is het Energieloket van de gemeente. U moet zich van tevoren aanmelden voor het webinar. U ontvangt op de dag zelf een deelnamelink in uw mailbox. Deelname is mogelijk via een smartphone, desktop of tablet.

Wanneer?

Het webinar vindt plaats op woensdag 31 januari van 20.30 uur tot 21.30 uur. U kunt zich aanmelden bij het Duurzaam Bouwloket. Telefonisch aanmelden kan ook: 072 – 743 39 56.

Kunt u niet op woensdag 31 januari?

 Geen probleem! Als u zich aanmeldt, krijgt u na afloop van het webinar een terugkijklink toegestuurd per mail. U kunt het webinar dan bekijken op een tijdstip wanneer het u uitkomt. 

Wilt u eerst aan de slag met isoleren?

Dan kunt u nog deelnemen aan onze isolatieactie die tot en met 31 januari 2024 loopt. 

Aankondiging webinar warmtepomp
Als u deze video bekijkt, accepteert u de voorwaarden en de privacyregels van Youtube.