Ingepakt door Theater Kleinkunst

14 maart 2020 t/m 5 april 2020
Van Douverenstraat 6, Horst

Theater Kleinkunst is een theaterwerkplaats die werkt met acteurs met en zonder een verstandelijke beperking. Zij maakt al bijna 20 jaar artistiek verantwoorde producties voor een breed publiek, volop gebruik makend van de authentieke eigenschappen van haar acteurs, die door de pers en het publiek als een verrijking van het bestaande kunstaanbod worden gezien. Theater Kleinkunst is één van de kunstateliers van Gewoon Doen en speelde in het verleden al meerdere grote producties waaronder ‘Helden 1.0’, ‘’n Maatje Meer’, ‘Waskracht’ en ‘Bosopjepad’.

Green Leaf Award
Naast de openbare voorstellingen zal ‘Ingepakt’ ook worden gespeeld voor bedrijven en organisaties die duurzaam willen ondernemen en zich actief inzetten voor een beter milieu. Sandy Uytterhoeven, eigenaar van Gewoon Doen vertelt: “Eén van deze partners is de Gemeente Horst aan de Maas die in 2019 de European Green Leaf award wist te winnen.” Uytterhoeven is blij dat het onderwerp zo leeft binnen de gemeenschap en dat meerdere organisaties zich willen verbinden aan deze productie.

‘Ingepakt’ wordt gespeeld op zaterdag 14 maart om 20:00 uur, vrijdag 3 april om 20:00 uur en zondag 5 april om 14:00 uur. Tickets zijn vanaf 2 december te koop op www.theaterkleinkunst.nl

Ingepakt Theater Kleinkunst
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Ingepakt Theater Kleinkunst