Informatie over het coronavirus

Links naar informatie over het aantal positieve testen, afspraak maken voor een coronatest, vaccineren (prikken) tegen het coronavirus, coronabewijs en algemene informatie over het coronavirus.

Vaccinatie: prik tegen corona

Informatie van de GGD Limburg-Noord waar u een prik kunt halen en wanneer. Bijvoorbeeld over het halen van een herhaalprik.

 Meer informatie van de Rijksoverheid over het vaccineren

Aantal positieve testen

CoronaCheck-app

Met de app bewijst u dat u gevaccineerd bent, dat u negatief op corona getest bent of dat u recent al corona gehad heeft. U kunt CoronaCheck gebruiken voor toegang tot bepaalde locaties. En om naar het buitenland te reizen. Meer informatie staat op coronacheck.nl.

Hulp en vragen bij qr-code coronabewijs (Rijksoverheid.nl) 

Hulp in bibliotheek met qr-code

Gratis coronatest

Heeft u klachten die wijzen op het coronavirus? Zoals hoesten, verhoging of snot in uw neus? Laat u gratis testen bij de GGD Limburg-Noord. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan digitaal met uw DigiD. De teststraat is aan de Sint Urbanusweg 43 in Venlo. 

Afspraak maken (DigiD)

Of bel: 0800 - 1202

Vragen over coronavirus en uw gezondheid

App CoronaMelder

De app CoronaMelder waarschuwt u als u in de buurt bent geweest van iemand met corona. Zo kunt u voorkomen dat u mensen in uw omgeving besmet. Het downloaden van de app is altijd vrijwillig. Meer informatie staat op coronamelder.nl.