Hulp en advies

Heeft u hulp en advies nodig door de coronacrisis? En heeft u nog geen antwoord gevonden op het Ondernemersloket? De gemeente, Kamer van Koophandel, het Ondernemersklankbord Limburg en MKB Limburg helpen u graag!

Contact Ondernemersloket

Heeft u na het lezen van alle informatie op deze website toch nog vragen? Dan kunt u uw vraag aan ons stellen aan het ondernemersloket. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Vraag stellen

Advies en subsidie kampeer- en bungalowbedrijven

Heeft u een kampeer- of bungalowbedrijf? En heeft u advies nodig om uw bedrijf goed door de coronacrisis te krijgen? Dan kunt u misschien subsidie krijgen. Neem hiervoor contact op met de vitaliteitsmanager. De vitaliteitsmanager werkt voor het actieprogramma vrijetijdseconomie 2018-2025 van de gemeenten in de regio Noord-Limburg. U kunt ook contact opnemen met de vitaliteitsmanager voor een luisterend oor of gratis advies.

Frank Verkoijen, vitaliteitsmanager regio Noord-Limburg, info@tourinova.nl, (06) 3606 9296

Gratis hulp Ondernemersklankbord Limburg

Het Ondernemersklankbord Limburg geeft gratis hulp en advies aan ondernemers in het mkb die in de problemen komen door de coronacrisis. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over landelijke maatregelen. 

Stuur een e-mail naar team-limburg@ondernemersklankbord.nl. Zet in uw e-mail uw telefoonnummer en bedrijfsgegevens. 

Of vul het contactformulier op de website van het Ondernemersklankbord in. 

Coronaloket Kamer van Koophandel

U kunt ook hulp en advies krijgen bij het coronaloket van de Kamer van Koophandel. Op die website staat ook veel informatie voor ondernemers die in nood zijn door het coronavirus.

Bel met de Kamer van Koophandel op (0800) 2117 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Vragenlijst coronacrisis Limburgse bedrijven

MKB-Limburg en LWV (Limburgse Werkgevers Vereniging) willen inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis op uw onderneming. Dit doen zij met een corona impact scan. Deze informatie delen zij (met respect voor uw privacy en die van uw bedrijf) met beleidsmakers en bestuurders. Daarmee kunnen zij goed onderbouwd beleid maken en snelle maatregelen nemen om u als ondernemer te helpen. U kunt de corona impact scan digitaal invullen.

Vragenlijst invullen