Horst werkt aan bereikbaarheid centrum

Tot aan het najaar 2020 werken we op verschillende plaatsen rondom het centrum van Horst aan de bereikbaarheid en het parkeren. Het centrum en de parkeerplaatsen blijven via de centrumring bereikbaar. Als we een weg afsluiten, geven we omleidingsroutes aan. Ook zetten we als het nodig is verkeersregelaars in.

Tekening van hand waarvan de vinger wijst naar een stip in meerdere cirkels. Tekst: Horst werkt aan bereikbaarheid centrum
2 maart - 27 juli 2020: afsluiting gedeelte Gasthuisstraat

De Gasthuisstraat is afgesloten voor autoverkeer van maandag 2 maart 2020 7.00 uur tot maandag 27 juli 2020 7.00 uur. Dit komt door werkzaamheden. Er staat een omleiding aangegeven.

De gemeente richt de weg opnieuw in en doet onderhoud aan de weg. We proberen de overlast voor omwonenden en verkeer zoveel mogelijk te beperken. 

Plattegrond van de werkzaamheden. De informatie staat ook in de tekst.

Actuele informatie parkeerplaatsen

De parkeerplaatsen blijven tijdens de werkzaamheden via de centrumring bereikbaar. Ook zijn er tijdelijk extra parkeerplaatsen bij de Mèrthal (aan de Kranestraat) en achter het Koetshoês (aan de Gasthuisstraat). Het parkeerterrein Kraneveld blijft gewoon bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Wel zijn er daar tijdelijk minder parkeerplaatsen.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Bel ons: (077) 477 9777

Stuur een e-mail: gemeente@horstaandemaas.nl