Geert Rasing Starter van het Jaar 2020

12 mrt 2021
Geert Rasing Starter van het Jaar 2020
Geert Rasing van Hendrix-Rasing Aardbeien V.O.F. is donderdagavond 11 maart benoemd tot Starter van het jaar 2020. De verkiezing vond dit jaar plaats via een livestream vanuit Hotel Asteria in Venray waar de eerdere Starters van het Kwartaal 2020 hun bedrijf presenteerden.

Behalve Geert Rasing, waren ook Bram Hansen, Jules Janssen en Randy Wattilete van autoplatform Dealkiezer, Miranda Geurts, Dave Ewalts en Niek Geurts van het organisatiebureau Het Betere Teamuitje kanshebbers voor de titel.

Meeste stemmen voor Geert

De online aanwezige ondernemers in het publiek kozen uiteindelijk Geert tot Starter van het Jaar 2020. Wethouder Jan Loonen van gemeente Venray mocht Geert Rasing als winnaar onthullen. Geert ontving een cheque van € 1.500,- die hij mag investeren in zijn bedrijf. Daarnaast krijgt hij ook een jaar gratis  lidmaatschap van Business Vision Venray.

Wethouder Rudy Tegels: “Goed om te zien dat onze regio zoveel ambitieuze starters kent. In de finale van de verkiezing stonden dan ook drie verschillende ondernemers, maar één ding hadden ze gemeen: overtuiging en passie! Heel mooi om deze verkiezing als Gemeente Horst aan de Maas, samen met de Gemeente Venray, Rabobank Noord-Limburg en de ondernemersverenigingen te organiseren. Op deze manier stimuleren we anderen om ook te starten met ondernemen. Want ondernemers zijn de motor van onze economie!”

(H)eerlijke en gezonde aardbeien

Per 1 januari 2020 is Geert een samenwerking aangegaan met Rob en Conny Hendrix, waardoor Hendrix Aardbeien B.V. is overgegaan in Hendrix-Rasing Aardbeien V.O.F. Iedere dag is Geert met zijn medewerkers bezig met het zo verantwoord en duurzaam mogelijk telen van topkwaliteit Hollandse aardbeien uit de kas. Geert streeft naar het beste resultaat en probeert het elke dag beter te doen, daar krijgt hij energie van. “Het telen van aardbeien blijft je uitdagen, geen dag is hetzelfde en dat houdt het interessant”, aldus Geert.


Steuntje in de rug

Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Horst aan de Maas, gemeente Venray, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. Met de verkiezing geven de initiatiefnemers startende ondernemers in de regio een steuntje in de rug. Ook in 2021 kunnen startende ondernemers zich weer aanmelden voor Starter van het Kwartaal.