Elly Cox

Portretfoto van Elly Cox

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Ik ben altijd al dol geweest op bruiloften: de vrolijke sfeer, de blije mensen, de mooie bloemen, de prachtige kleding, persoonlijke speeches en natuurlijk het ja-woord! Bij huwelijken en geregistreerde partnerschappen vind ik het telkens weer erg mooi om te zien hoe de liefde twee mensen met elkaar verbindt. 

Sinds het voorjaar van 2019 ben ik als trouwambtenaar verbonden aan de gemeente Horst aan de Maas. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik voortaan als trouwambtenaar de liefde tussen twee mensen mag vastleggen tijdens een feestelijk en formeel moment: bijvoorbeeld de liefde van jullie! 

Ik hou van persoonlijke ceremonies waarin jullie jezelf herkennen. Denk dan aan bijzondere details, mooie herinneringen, grappige voorvallen en jullie gezamenlijke liedjes. Voorafgaand aan de ceremonie kom ik graag bij jullie thuis om kennis te maken en te horen hoe jullie de ceremonie willen vormgeven. Samen maken we een mooi verhaal en dat gebruik ik om een goedlopende, persoonlijke speech te schrijven. Samen bepalen we wat er wel en niet in de ceremonie past. Het gaat om jullie: elk paar is anders en verdient hun eigen ceremonie!

En op de dag zelf? Dan draag ik jullie verhaal met veel liefde en plezier aan jullie en de aanwezige gasten voor. Rest jullie alleen de taak om het ja-woord uit te spreken!