De heer Sraar Voesten uit Broekhuizenvorst

De heer Sraar Voesten ontvangt op 26 april, tijdens de 'Lintjesregen 2022", een koninklijke onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Sraar Voesten

 

Voetbalvereniging SVEB

De heer Voesten is vanaf 1983 onafgebroken actief voor voetbalvereniging SVEB in verschillende hoedanigheden. Hij was van 1983 tot 2001 bestuurslid met taakgebied beheer materialen, accommodatie en sportvelden. Ook is de heer Voesten vanaf 1983 tot heden beheerder van de accommodatie. Hij was in 1983 oprichter en sindsdien lid van de Commissie Supporterscup. Bovendien was hij 1984 mede-oprichter en nadien 16 jaar redactielid van clubblad ’t Venneke.

De heer Voesten heeft voor zijn verdiensten van SVEB de zilveren en gouden speld ontvangen. Daarnaast is hij uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar 2011 tijdens het Sportgala Horst aan de Maas (gemeentebrede prijs).

Onderhoudsgroep van de KBO

Daarnaast is de heer Voesten sinds 2005 lid van de onderhoudsgroep van de KBO die zorgt draagt voor onderhoud van het kerkplein in Broekhuizenvorst. Steevast is hij aanwezig om samen met de andere vrijwilligers te zorgen dat het plein er weer picobello bij ligt.

De heer Voesten is een zeer sociaal persoon. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Met name de zwakkeren in de samenleving doen nooit tevergeefs een beroep op hem.