Coronaloket vereniging, stichting of gesubsidieerde instelling

Heeft u als vereniging, stichting of gesubsidieerde instelling door de coronacrisis vragen voor de gemeente? Kunt u nu of in de toekomst niet aan de verplichtingen voldoen? De gemeente neemt maatregelen om verenigingen te ondersteunen.

Lokale maatregelen

De gemeente heeft 2 maatregelen genomen om verenigingen te ondersteunen. 

Opschorten huur gemeentelijke accommodaties

Huurt u een gemeentelijke accommodatie? Vaste huurders hoeven voorlopig geen huur te betalen voor de maanden februari tot en met mei 2020. De meeste vaste huurders kunnen door de coronamaatregelen geen gebruikmaken van de gemeentelijke accommodaties. Daarom schort de gemeente de huur op. De gemeente neemt op een later moment contact op met alle vaste huurders voor een passende oplossing.

Stimulerings-, project- en exploitatiesubsidies

Door de coronamaatregelen kunnen activiteiten, evenementen en projecten vaak niet doorgaan of moeten ze aangepast. Heeft u al subsidie gekregen? De gemeente gaat soepel om met geleverde prestaties.​ U hoeft de subsidie niet terug te betalen. U hoeft hiervoor niets te doen. Heeft u vragen over uw subsidie? Neem dan contact op met de gemeente.

Melden buitensportactiviteiten

Wilt u weer buitensportactiviteiten starten? Dan moet u dit melden bij de gemeente. De gemeente controleert of u zich aan de eisen en richtlijnen houdt. Bijvoorbeeld richtlijnen voor hygiëne, de route van het verkeer bij een sportpark of hoeveel mensen meedoen. 

Vragen

Heeft u vragen? Wilt u iets bespreken? Stel uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag stellen