BuitenBeter vervangt de MijnGemeente-app vanaf 10 juni

16 mei 2024
Algemeen

Komt u buiten iets tegen dat overlast veroorzaakt, kapot is en daardoor onveilig? Zoals een omgewaaide boom, zwerfvuil, een losse stoeptegel of vernielingen? Meld het via de BuitenBeter-app! Deze app vervangt vanaf maandag 10 juni 2024 de MijnGemeente-app en is nu al te gebruiken. Met de BuitenBeter app maakt u op een laagdrempelige manier melding van problemen in de openbare ruimte. Melden via de website, telefonisch of aan de balie blijft ook mogelijk.

Overlast in de openbare ruimte melden

Loopt u op straat en ziet u problemen in de buitenruimte? Laat het weten met de BuitenBeter-app op uw smartphone. Denk hierbij aan zaken zoals kapotte openbare verlichting, beschadigde straatmeubilair, overlast in het groen door storm, evenals overlast door zwerfafval of hondenpoep. 

Het maken van meldingen via de BuitenBeter-app helpt de gemeente om overlast in de openbare ruimte te verminderen en draagt bij aan een mooi, veilig en schoon Horst aan de Maas. Kleine problemen repareren we vaak snel. Duurt het langer, dan houden we u op de hoogte.

BuitenBeter-app downloaden

Vanaf maandag 10 juni 2024 maakt de gemeente Horst aan de Maas geen gebruik meer van de MijnGemeente-app. U kunt deze app dan gerust van uw telefoon verwijderen. Download in plaats daarvan de app 'BuitenBeter' vanuit de App Store (voor iOS-toestellen)externe-link-icoon of Google Play Store (voor Android-toestellen)externe-link-icoon. De BuitenBeter-app is nu al te gebruiken. 

Liever geen gebruik maken van de app?

Geen probleem! U kunt meldingen doorgeven via het formulier op onze website. Of bel de gemeente tijdens openingstijden op 077 - 477 97 77.