Betalingstermijn gemeentelijke belastingen verstreken

8 mei 2019
Afbeelding geld met calculator
De laatste betalingstermijn van de gemeentelijke belastingen is verstreken. Zorg dat uw betaling uiterlijk 13 mei 2019 op de rekening van de gemeente is bijgeschreven.

Maakt u gebruik van automatische incasso? Dan geldt deze informatie niet voor u.

Aanslag

Eind februari ontvingen de inwoners van Horst aan de Maas de gemeentelijke belastingaanslagen. Bij de aanslag werd vermeld dat men tot en met 30 april 2019 de mogelijkheid had om te betalen. Heeft u deze nog niet betaald? Zorgt u er dan voor dat uw betaling uiterlijk 13 mei 2019 op de rekening van de gemeente is bijgeschreven. Let op: vermeld bij de betaling alléén uw aanslagnummer.

Aanmaning

Hebben wij uw betaling op 13 mei 2019 nog niet ontvangen, dan stuurt de gemeente u op 17 mei 2019 een brief met het verzoek het bedrag alsnog te betalen. In dat geval berekent de gemeente de kosten van de aanmaning en de invorderingsrente aan u door.

Berichtenbox

Heeft u zich aangemeld bij de berichtenbox van MijnOverheid? Dan ontvangt u deze brief alleen in deze berichtenbox!

Meer informatie

Heeft u vragen over de betaling of invordering? Kijk dan bij Belastingen. Vindt u hier niet de benodigde informatie? Belt u dan met één van de medewerkers Invordering van Team Financiën via het telefoonnummer 077-4779777.