Betaal uw belasting op tijd

16 jul 2020
Stapels munten waaruit blaadjes groeien. Een hand legt een muntje op een stapel.
Vanaf juni stuurt de gemeente weer brieven waarin we u vragen de gemeentelijke belastingen te betalen. De gemeente deed dit tot 31 mei tijdelijk niet vanwege de coronacrisis. Stapje voor stapje worden de coronaregels minder streng in Nederland. We pakken met zijn allen een aantal ‘normale’ zaken weer op. U moet daarom ook de belastingen weer betalen.

Heeft u uitstel van betaling tot en met 31 juli 2020 of betaalt u de gemeentelijke belastingen met een automatische incasso? Dan geldt deze informatie niet voor u.

Eerder een rekening van de gemeente gekregen? Betaal voor 21 juli!

Heeft u eerder al een rekening gekregen van de gemeente, bijvoorbeeld voor de gemeentelijke belastingen? En is de datum waarvoor u die moest betalen al voorbij? Zorgt u er dan voor dat u die vóór 21 juli 2020 betaalt. Daarmee voorkomt u een dwangbevel met extra kosten (minimaal €43,00).

Heeft u zich aangemeld bij de Berichtenbox van MijnOverheid? Het dwangbevel krijgt u altijd per post en niet in de Berichtenbox.

Meer informatie of kunt u niet betalen?

  • Uitgebreide informatie over de betaling van de gemeentelijke belastingen 
  • Kunt u niet betalen of wilt u persoonlijk contact? Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 8.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (077) 477 9777.