Geen werk?

Schrijf u in als werkzoekende

Heeft u geen werk of dreigt u zonder werk te komen? U kunt dan de hulp inroepen van de gemeente.

Aanmelden

U schrijft zich in bij werk.nl als werkzoekende. Voor het aanvragen van een uitkering meldt u zich bij de gemeente en vraagt u naar het kopteam. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar uw situatie en bespreken we wat u nodig heeft om verder te komen. Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat u geen uitkering nodig heeft? Blijkt uit het gesprek dat u toch een uitkering nodig heeft? Dan moet u actief op zoek naar werk, vrijwilligerswerk of op een andere manier meedoen in de maatschappij. Wij helpen u hierbij.

LET OP: de ingangsdatum van de uitkering is niet eerder dan de dag waarop u zich bij de gemeente meldt.

Wilt u meer informatie?

• De Participatiewet in 1 minuut
  • www.wijzeringeldzaken.nl: deze website wijst u de weg naar betrouwbare informatie over je financiële zaken.
  • www.zelfjeschuldenregelen.nl : deze website is er om mensen met beginnende financiële problemen te helpen een oplossing te vinden en hun financiën weer op de rails te krijgen.
  • Neem contact op met de gemeente via (077) 477 97 77, maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.