Dienstencentrum Beej Mooren

Beej Mooren is een bijzondere combinatie van commerciële functies, zorgfuncties en de mogelijkheid om werkervaring op te doen.

Werken bij Beej Mooren?

Ontvangt u een uitkering en bent u al een tijd niet meer aan het werk geweest? Wilt u graag wel weer maatschappelijk actief zijn? Bij Beej Mooren Naeve krijgt u de mogelijkheid om werkervaring op te doen door als vrijwilliger aan de slag te gaan. U krijgt daarbij begeleiding van ervaren coaches.

Eerst krijgt u een korte training waarin u samen met de coaches werkt aan allerlei vaardigheden. Daarna gaat u aan het werk in het pand van Beej Mooren of daarbuiten. Bij voorkeur is dit werk voor inwoners die behoefte hebben aan hulp en ondersteuning. Maar u kunt ook andere opdrachten krijgen, bijvoorbeeld:

  • Ondersteuning van ‘dagelijkse zaken’. Denk hierbij aan hulp in de woning, het huishouden, boodschappen en persoonlijke begeleiding van mensen die ondersteuning nodig hebben.
  • Werkzaamheden in en om de woning voor maatschappelijke partners zoals MET ggz en Wonen Limburg.
  • Onderhoud en serviceverlening op het station Horst-Sevenum.

Door het aanbod van Beej Mooren kunnen mensen langer zelfstandig blijven wonen en kunnen mantelzorgers ontlast worden. U kunt hier terecht als u geholpen wilt worden én als u zich als vrijwilliger wil aanmelden.

Hulp nodig van Beej Mooren?

U kunt altijd een beroep doen op Beej Mooren. U koopt dienstencheques bij het dienstencentrum van Beej Mooren Neave, aan de Jacob Merlostraat 11 in Horst. Deze kosten € 5 per stuk. U kunt een dienst opvragen door de cheque in te leveren. Beej Mooren geeft een prijsopgave per dienst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.beejmooren.nl.