De linking wijkverpleegkundigen

Verpleegkundige die werkt in de wijk. Verbindende schakel of aanspreekpunt tussen thuiszorgorganisaties, gebiedsteam, professionals en informele zorgverleners. Preventie in de wijk.

De linking wijkverpleegkundige is een verpleegkundige die werkt in de wijk. Daarnaast is zij de verbindende schakel en aanspreekpunt voor thuiszorgorganisaties zoals gebiedsteams en professionals. Ook informele zorgverleners, zoals KBO, dorpsdagvoorzieningen en mantelzorgers. De linking wijkverpleegkundige werkt aan preventie in de wijk en legt de gekregen signalen op de juiste plaats. Waar nodig maakt ze een inschatting of er professionele zorg nodig is.

Wanneer kunt u contact met ons opnemen?

Als u een 'niet-pluisgevoel' heeft. Denk hierbij aan de eenzame buurvrouw die steeds minder op straat komt, of de buurman die steeds vaker valt. Ook bij zorgmijders, ontoepasbare zorg en verwaarlozing.

Voor wie zijn wij bereikbaar?

Bel of mail ons als u een niet-pluis gevoel heeft, zoals hierboven staat beschreven. Als u thuis signalen opvangt in uw woonomgeving. Of binnen het werken met cliënten van de wijkteams, praktijkondersteuners enzovoorts. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Horst, Hegelsom, Meterik, Melderslo

Gebied Midden
 

Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, America, Griendstveen

Gebied Peel
 

Grubbenvorst, Lottum, Melderslo, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Tienray, Swolgen, Meerlo

Gebied Maas
 

 

 

Of zocht u