Nieuwsberichten

 • Horst aan de Maas wint European Green Leaf Award 2019! 22 juni 2018

  Horst aan de Maas is uitgeroepen tot gedeeld winnaar van de European Green Leaf Award 2019. In Nijmegen vond donderdagavond de uitreiking plaats van deze prestigieuze Europese duurzaamheidsprijs. De eerste prijs wordt gedeeld met Cornellà de Llobregat (Spanje). Mechelen (België), Joensuu (Finland) en Gabrovo (Bulgarije) waren de andere steden die zich plaatsten voor de finale.

 • Raadsvergadering 3 juli 21 juni 2018

  Op dinsdag 3 juli is er een openbare vergadering van de gemeenteraad

 • Start verkoop nieuwbouwplan De Comert Grubbenvorst 20 juni 2018

  Op dinsdag 26 juni gaat de verkoop van start van het nieuwbouwplan De Comert in Grubbenvorst.

 • Groen licht voor vernieuwing Het Beukenhofje in America 21 juni 2018

  Stichting Het Beukenhofje pakt het dorpspark in America aan. De dierenweide wordt vernieuwd, de groenvoorziening en de speeltuin krijgen een opknapbeurt én de stichting wil het oude openluchttheater in ere herstellen. De stichting doet dit met behulp van bijdrages van verschillende partijen. Ook de gemeente draagt haar steentje bij.

 • Vacature Functionaris Gegevensbescherming

  Reageren kan t/m 1 juli 2018.

 • Kalendergids 2019 12 juni 2018

  In de komende weken zal Sibel van der Roest van Lokaal Totaal (onderdeel van uitgever FMR Producties) bedrijven en instellingen bezoeken om adverteerders te werven voor de kalendergids 2019. Het staat u vrij om hier wel of niet op in te gaan.

 • Laatste betalingstermijn gemeentelijke belastingen

  Tot en met 30 april 2018 konden inwoners van Horst aan de Maas de aanslag gemeentelijke belastingen (met de datum 28 februari 2018) betalen. Heeft u deze nog niet betaald? Dan heeft u hiervoor in mei een aanmaning van ons ontvangen en in juni een kennisgeving dwangbevel. De volgende stap in het invorderingsproces is een dwangbevel.

 • Meepraten over profielschets nieuwe burgemeester 21 juni 2018

  De nieuwe gemeenteraad is aangetreden en dat betekent ook dat de sollicitatieprocedure voor een nieuwe burgemeester van start gaat. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat onze inwoners betrokken worden bij het opstellen van een profielschets voor de nieuwe burgemeester. Tot 25 juni kunnen inwoners aangeven welk type burgemeester Horst aan de Maas nodig heeft.

 • Informatiebijeenkomst over de AVG 06 juni 2018

  In Meerlo (29 mei) en in Sevenum (5 juni) vonden informatiebijeenkomsten plaats voor verenigingen en overige organisaties over de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG. Beide bijeenkomsten werden druk bezocht.

 • Start inzameling taxussnoeisel 04 juni 2018

  Op 4 juni 2018 start Stichting Taxus Taxi met de inzameling van taxussnoeisel.

Subnavigatie