7 maart: Derde editie Grote G-debat

10 januari 2023
Algemeen
G-debat voorzitter Jeroen Gommans en burgemeester Palmen.

Het Grote G-debat is inmiddels een begrip in Horst aan de Maas. Op dinsdag 7 maart gaan inwoners met een verstandelijke beperking weer in gesprek met de gemeenteraad. Wil je deelnemen aan het derde Grote G-debat? Meld je dan aan vóór 1 februari.

Wat houdt mensen met een verstandelijke beperking bezig?

In 2019 vond het eerste G-debat plaats in de raadzaal van Horst aan de Maas. Op initiatief van Jeroen Gommans werden 10 inwoners met een verstandelijke beperking geworven, die graag bereid waren om de raadsleden te vertellen wat hun bezig houdt in Horst aan de Maas. Na een korte onderbreking vanwege de coronabeperkingen werd in 2022 het tweede Grote G-debat georganiseerd en inmiddels zien we dat een aantal gemeenten in de regio ook al een G-debat organiseren.

Aanmelden

Voorzitter van het Grote G-debat is Jeroen Gommans. Samen met Jeroen zijn we op zoek naar inwoners met een verstandelijke beperking die mee willen doen aan het debat. Wat gaat goed en wat kan beter in Horst aan de Maas? Wil je jouw ervaringen delen met de gemeenteraad, geef je dan vóór 1 februari op. Stuur een e-mail naar gdebat@horstaandemaas.nl en schrijf ook op over welke onderwerpen je het wilt hebben.

Derde Grote G-debat

Het derde Grote G-debat vindt plaats op dinsdag 7 maart 2023 van 19 tot 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Horst.